Hanke etenee

Nuoret ja ilmasto-hanke on pääsemässä hyvään alkuun. Joroisten lukio on mukana pilottilukiona Oulun kaupungin teettämällä Koulunkorjausopas-kurssilla, jossa lukiolaiset aktivoituvat ilmastotoimijoina omassa koulussaan. Pilottivaiheen aikana nuoret pääsevät myös verkostoitumaan muiden nuorten ilmastotoimijoiden kanssa. Yläkoululaisille järjestetään ilmastoteemainen MOK-päivä 17.11. Kaikille kuntalaisille on tulossa Kiertotalousilta 2.11., jossa ostetaan, kunnostetaan ja myydään vanhaa. Usein löytyy vaihtoehto uuden ostamiselle. Ekotori on myös vastaanottamassa illan aikana elektroniikkaromua ja antamassa vinkkejä parempaan kierrätykseen. 9.11. tehdään vegaanista ruokaa kotitalousopettaja Annan johdolla. Tämä maksuton tilaisuus vaatii ilmoittautumisen etukäteen.

Sitä ennen on kuitenkin kansainvälinen ilmastolakkopäivä perjantaina. Opettajat ovat mukavasti löytäneet ilmastovaikuttamiseen liittyvää ohjelmaa tunneille. Yle Areenan uusi sarja Planeetta on tulessa! katsastetaan ainakin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: