Ilmastotyöläinen

Olen ympäristötekniikkaa harrastava taidehippailija ja kulttuuri-intoilija Lappeenrannasta. En olisi ehkä uskonut joitain vuosia sitten, että kaltaisiani ilmastotyöläisiä tarvitaan enää. Onhan ollut jo usean vuosikymmenen ajan selvää, miten ilmastokriisi ratkaistaan: vähemmän eläinkunnan tuotteita ja vähemmän fossiilisia polttoaineita. Vuosien aikana näitä ohjeita ei kuitenkaan ole saatu tuotua käytäntöön. Pienet ja ketterät kunnat, kuten Joroinen saattaa hyvinkin olla etunenässä ratkaisemassa tätä ongelmaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: